Träning

Min första mil

Igår skulle jag och fina Alexandra träna på gymmet hemma. Jag tänkte att jag skulle gå 1 mil och började lite innan hon kom så att hon slapp vänta på löpbandet allt för mycket. Men efter någon minut kände jag att jag ville springa så jag ökade hastigheten till 8 km/h och sen rullade det på. Några gånger var jag nere på 4 km/h och några gånger uppe på 11 km/h. Detta dels för att få vila lite men samtidigt variera mig.

Totalt var jag väldigt nöjd med mitt tempo med tanke på min tidigare erfarenhet av löpning. Visst gick jag några gånger men jag gick kanske max 1 km totalt av alla 10. Just efter träningen kände jag mig lite trött i högra knät och jag känner även av det idag men det gör absolut inte ont och det är viktigast. Jag måste ju stärka knät och det gör jag genom träning.

Nu ser jag fram emot Blodomloppet den 29 augusti här i Västerås, jag ska vara med på 5 km men man kan även välja 10 km men det är bättre att jag känner mig starkare på 5 km innan jag satsar på 10 km.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *