Träning

Dagens träning

Idag var en riktig tränardag och det behövs för jag har varit lite trög att sätta igång något ett längre tag. Jag började ju cykla till jobbet med så blev det ju kallt och blött och urs… sen dess har jag inte startat riktigt.

  • Cykeltur: 11,59 km, 32:14 m, 326 kalorier
  • Cykeltur: 11,59 km, 30:00 m, 340 kalorier
  • Löpträning: 1,72 km, 14:oo m, 113 kalorier
  • Situps: 2 x 50 st
  • Benlyft: 2 x 20 sek
  • Plankan: 1 m

Så idag var det en sportig dag. Men så här efteråt känns det grymt bra. Tänk om alla dagar hade varit så lyckade gällande träningen. Nu är det bara att förbättra de resultat som finns där så att jag märker att jag kommit någonstans sen i min träning. Det är ju kul när man märker skillnaden. Dock har jag märkt skillnad redan i min löpträning. Jag följer ju ett program som gör att jag ska kunna springa 30 minuter / 5 km och i början var det 1 minut löpning och idagvar det 4 minuter. Ibland känns det som att jag klarar mer men jag kör programmet enligt plan så att jag verkligen inte gör fel, jag är ju dock nybörjare på att jogga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *