Resa

Vilken resa!

Jag kikade igenom lite gamla inlägg från Resedagboken och eftersom att de ska stänga ner så kopierade jag lite av det mest väsentliga och såg denna fina berättelse.

Åkte är ifrån 11:30 från Liverpol, skulle byta buss i Birminghem (den bussen skulle avgå 15:00), men den var försenad med 40 min. Så jag frågade busschauffören om jag han trodde han skulle hinna och det visste han inte pga trafiken (den buss jag åkte med blev inkallad från ett annat bolag dessutom och hade aldrig varit dit jag skulle). En kvinna på bussen hörde vad jag pratade med busschauffören om och gav mig sitt telefonnummer ifall jag skulle missa flyget (för hon bodde 10 min därifrån). Under resan hoppade det på en dansk som skulle med samma flyg för han hade sitt kontor i Skrapan i Västerås.

Hur som helst så kom vi dit prcik 18:00 (när incheckningen stängde), jag sprang all jag kunde och kom dit ca 1 min för sent. Fick inte åka med utan blev strandad. De har en policy på Ryanair att de är hårda på tiderna och det är en av anledningarna till varför de är billiga. Självklart blev jag frustrerad och började gråta för jag visste helt enkelt inte vad jag skulle göra. Den där dansken (Jacob) betalde min resa så länge med nästa flyg som gick 06:25 nästa dag, eftersom jag inte hade några pengar på mig, han gav mig dessutom 10 pund att handla mig någon mat för.

Så jag ringde till kvinnan på bussen (Verena) och hon och hennes man kom och hämta mig, så jag fick sova där över natte. Tur att intervjun inte var förens klockan 15:00 nästa dag. är jag sen flög till Västeås så var det så dimmigt där så vi fick cirkulera innan vi kunde landa, sikten var ca 50 m bara under all dimma.

Enjoy!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *