Hälsa,  Träning

5 veckor

Hittills har min nya livsstil varat i 5 veckor och viktnedgången är 7,9 och 9 cm i midjan.

Jag hade fått för mig att det enbart gått 4 veckor och kände mig stolt och det gör jag även fast det är 5 veckor.

Jag har fått en gratis träningsvecka på Ironsport och ska försöka använda den så mycket som möjligt.

Wohoo.
Nu går det åt rätt håll.

4 kommentarer

 • Fanny

  Hej! Jag såg att du opererat dig för skräddarknuta, och jag ska operera mig på tisdag för samma sak så jag undrar bara några saker 🙂 Jag spelar fotboll i div.1 och har fått tid nu för operation så att jag inte ska missa så mycket av försäsongen som möjligt. Hur lång tid tog det för dig att bli bra? Alltså att kunna börja träna eller springa. Är du nöjd med operationen? Jag är så sjukt nojjig över bedövningar och sprutor och smärta och allt vad det heter. Samt att det kommer ta jätte lång tid innan jag är tillbaka igen. Väldigt tacksam för svar!

  • Frida

   Hej, såg inte din kommentar förrän nu tyvärr.
   Det tog I alla fall 4 månader innan jag var helt ok att jogga.
   Bedövningen gjorde ont och jag hade oturen att trilla på foten som jag tyvärr inte fick eftersom jag inte fick stödja foten på några veckor.
   Nu känner jag inte av det alls.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *