Vågen imorse…

Vågen imorse…

…visade 81,9 kg vilket innebär en minskning av 1,1 kg sen i måndags. Det är den dagen som jag startade MGH.

När jag kikar på mig själv i spegeln ser jag en stor tjej med gigantiska bröst. Dessa bröst är med fiender än vänner för mig då de alltid varit till besvär på det ena eller andra sättet. När de som mest besvärar är när jag rider eftersom att de studsar en hel del och detta trots att jag har införskaffat en otroligt grym sport-BH. Jag kan verkligen rekommendera den men vet dock inte vart den säljs här i Sverige då jag köpte min på Bravissimo i Cambridge (det går att beställa via nätet till Sverige också).

Normalt minskar man en storlek på 6 kg vilket innebär att om jag går ned 12 kg minskar jag 2 storlekar i BH… detta kan då vara från 80H till 75G = minskat en kupa och en storlek runt. Det är en början i alla fall.

Förhoppningsvis kommer en trevlig tjej som heter Anna snart att hjälpa mig ta fram ett träningsschema och styrkeövningar jag kan göra hemma i vårt eget gym och då kanske jag kan få ännu mer rutin. Dessutom tror jag det är grym träning att rida 2 gånger i veckan nu med eftersom hästen jag rider kräver en hel del från ryttaren. Min nya dressyrtränare sa att det var viktigt att jag tränar upp flåset ännu mer samt stärker bål-musklerna.

Ciao

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *