MGH – Min Grymma Höst

MGH – Min Grymma Höst

Några utav oss som kört HGD under våren startat egna små projekt och detta är mitt bidrag till mig själv. Jag har under denna höst flertalet mål. Dessa mål är för att jag ska må bättre och känna mig mer nöjd med vardagen.

Första målet:

Denna höst ska jag lägga fokus på att få en jämn balans i min kost. En kost som jag förhoppningsvis senare kan fortsätta äta. Detta för att jag just inte vill banta efter en specifik diet, exempelvis LCHF även om den fungerar. För att nå detta har jag småmål.

  • Minska storleken på portionerna
  • Äta oftare även på helgerna
  • Inget förbud mot något

Andra målet:

Här är målet att minska från vikten förra veckan -10 kg till julafton. Ja kommer kanske inte att nå det och gör jag inte det ska jag ändå inte bli ledsen och arg utan vara nöjd med det jag åstadkommit. Lyckas jag med det så har jag gått ned nästan 20 kg sen 1 augusti 2011. Jag är ju som jag tidigare nämnt en vikt-pendlare och det är just det jag måste få bukt med eftersom det inte är bra för hälsan.

Tredje målet:

Att ha en stadig motionsplan. En plan som är anpassad och fungerar för mig utan att jag till slut ska känna mig stressad eller bara trött på allt.

Fjärde målet:

Att gå, jogga eller löpa 100 km.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *