Springtime

Springtime

Det är så härligt nu när våren kommer, det börjar dofta gott och blommorna slår ut, knopparna är påväg, cykelbanorna sopas. Hoppas bara inte våren blir för kort, jag behöver hinna njuta av alla årstider.

Idag premiärcyklade jag till jobbet. Det är ca 1,5 mil, jag söndagscyklade och kom fram på 55 minuter vilket jag är väldigt nöjd med. Jag har en tendens att alltid köra på och bara gasa och jag gör det som oftast tyvärr och nu är det dags att göra det ordentligt. Njuta och se min imgivning, stanna och dricka vatten eller bara vara.

2 reaktioner till “Springtime

  1. Hej! Julia heter jag. Jag googlade runt lite på ”skräddarknuta” och hamnade på ett gammalt inlägg i din blogg, från 2012. Där skrev du att du var besviken pga att din fot kändes och såg bredare ut efter operationen. Jag opererade min knuta för 7 veckor sedan. Jag hade precis sanna upplevelse som du när de tog bort bandaget, att foten såg så himla smal och fin ut. Jag kände knappt igen den! Men det dröjde inte länge förrän den var bred igen. Jag undrar därför hur slutresultatet blev för dig? Smalnade foten ner igen eller förblev den bred? Jag är så himla tacksam om du svarar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *