Nu eller aldrig

Nu eller aldrig

Jag måste verkligen lyckas med att gå ned i vikt denna gång och hålla den. Sen operationen har jag gått upp ca 4 kg… vilket inte är bra. Mitt BMI ligger på fetma och det är INTE ok oavsett om BMI inte alltid stämmer på alla människor. Hälsomässigt är det inte okej. Sen är det ju så att jag inte vill vara stor och jag var ju på G med massa träning mm men sen kom operationen och jag tröståt.

Så nu har jag börjat lägga om kosten. Tidigare har jag kört med LCHF och det har fungerat bra men så fort jag slutar så lägger jag på mig några kilon igen och jag vill inte äta en typ av kost i hela livet som utesluter kolhydrater. Så nu blir det mindre måltider (jag kommer äta på assiett hemma), magrare mat och så lite socker och godis som möjligt. Jag kommer inte köpa något själv utan kanske smakar någon gång av Anders eller så. Det kommer heller inte bli några efterrätter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *