Allmänt

Bihåleinflammation

Ja det var tydligen det jag drabbats av… denna grymma huvudvärk jag haft i en månad. Läkaren trodde att så var fallet då många symptom pekade på det. Jag fick antibiotika samt kortisonnässpray.

Har det blivit bättre? Jaa lite, men det skiftar så mycket. Ena dagen kraftig huvudvärk och andra dagen nästan helt borta. Dock är jag trött och det är väl av medicinen.

Jag jobbar ju med denna värk men känner ibland att en säng är det bästa för mig men ibland kan man bara inte vara hemma och vara sjuk då arbetsuppgifterna inte görs av sig själva.

Det jobbiga är att jag inte kunnat träna alls som jag vill utan har fått anpassa livet efter huvudvärken. Det går verkligen inte att träna när huvudet nästan exploderar. Inga värktabletter hjälper heller så nu hoppas jag innerligt att huvudvärken försvinner efter denna behandling.

2 kommentarer

  • Spacewoman

    Men fy, bra att de hittade något, hoppas att de hittat rätt och att det nu släpper. Jag förmodar att de gjort lite neurologiska tester etc, sett att lillhjärna funkar mm.

    • Frida

      Hmm, de har gjort lite tester där jag ska sätta fingertoppen på näsan, kolla reflexer och att jag kan hålla emot i vissa rörelser mm. Ja det vore så skönt om det kunde vara det här som gör att min huvudvärk försvinner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *