Allmänt

Dag 3

Några är på dag 5 i sin nya omgång av HGD 2.5 men jag började med min MGH i måndags och kommer hålla på till julafton för att inte tappa fokus allt för tidigt innan jul. Detta ger ett total av 112 dagar. Vilket jag tror är en bra tidsperiod för att komma in i en annan livssituation än den jag har idag. Jag vill så gärna kunna leva ett balanserat lite, ett liv där jag kan äta och dricka det jag vill utan att gå upp i vikt.

Nästa steg är att skaffa en kalender som jag kan skriva lite i som en lite dagbok för att hålla kolla på allt och få en annan överblick. Sen får vi se hur det fortlöper. Jag har förhoppning om att kunna minska portionsstorlekarna vartefter men magen skriker redan nu så det tar nog ett tag.

En kommentar

  • Sara | - 33.1 kg

    Sv: Tack! Jag ska vara jättenoga med formbilder och mått denna gång. Dock beslutade jag idag att jag kommer starta om på fredag (har ju varit jätteförkyld i flera veckor) och köra till Julafton jag med.

    Nu kör vi ända in i kaklet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *