Film

The Woman in Black (2012)

Här kommer en beskrivning från IMDB:

A young lawyer travels to a remote village where he discovers the vengeful ghost of a scorned woman is terrorizing the locals.

Här kommer en beskrivning av filmen från SF.se:

Den unge änklingen och advokaten Arthur Kips (Daniel Radcliffe) får i uppdrag att reda upp ett dödsbo i en by som ligger ensligt belägen på den engelska landsbygden. När han möter invånarna förstår han snart att de döljer en mörk hemlighet. Alla undviker att besöka och tala om den förfallna egendomen som tillhört kvinnan som dött.

Vad tycker jag?

Denna film är den första jag sett som Daniel Radcliffe har huvudrollen i efter han enorma filmserie med Harry Potter.

Jag som älskar skräck eller mest rysare avgudade denna. Dagens filmer är inte lika bra som förr utan det kommer en lite då och då som är värd att se.  Denna film fick mig att sitta på helspänn nästan hela tiden, den fick mig att blunda och att skrika. Filmen innehåller allt från knarr, spöken till en gripande historia. Den är ju inte en amerikansk rysare som tur är då de oftast innehåller enbart chock-scener.
Jag rekommenderar denna starkt och nedan ser ni mitt betyg.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *