Hästar

Härligt ridpass

Igår var det så otroligt fint ute och vi (jag och Blomman) tog oss en tur på ett fält jag inte ridit på förut. Först skrittade vi en bra bit och bar njöt av vädret och fältet. En gång hoppade till men inget mer än så. Vi travade och hon lyfte så fint på sina ben och jag kan lova att gräset var högt för hon hade gula framknän när vi var klara.

Efter ett litet tag började vi med att öva tempot i galopp. Att hålla samma jämna takt gick ganska bra men ibland ville hon gärna galoppera ordentligt framåt och det fick hon också ibland. Det gick fint i både kort galopp och lång galopp. Hon trampade på bra och i låg form. Vi red förbi ett gammalt hus  närmre skogen och det har nästan trillat sönder helt. Det här huset brukar hon titta på men inte en reaktion.

När vi kom tillbaka var hon så svettig så det blev en dusch (jag passade även på att duscha av mitt huvud). Efter duschen beta jag henne lite så att hon fick torka i solen.

En härlig dag i stallet!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *