Mitt nya syskrin

Mitt nya syskrin

Något jag alltid velat ha är ett fint syskrin, ett skrin man blir glad av att se när man tar fram det. En utav årets julklappar var just ett sådant syskrin i lantlig/shabby chic stil. Det är vitmålat och har några lådor man kan pyssla ned lite sytillbehör i. Det finns även ett stort fack med 2 öppningar till.

image

image

image

Det blir fint med lite tillbehör och prylar i. Kanske blir det ännu bättre sen när alla smårullar tagit slut och jag köpt fler stora rullar.

image

4 reaktioner till “Mitt nya syskrin

  1. Nämen!! Gu va bra, det var ju den du såg i affären! 🙂 Och vad julfin din blogg blivit också 🙂
    Kram till dig!

  2. Hej, Jag letar efter ett syskrin och tog mig ut på en Google-vandring. Fann ditt jättefina syskrin och kände att ”där är det!”. Vart finns ett sådant att köpa?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *