Hälsa

Min hälsa & LCHF

Nu har min hälsa sprungit iväg alldeles för fort. Jag har låtit mig själv falla… falla djupare och djupare ner i den värld jag trivs som sämst. För att komma ur detta krävs en förändring och förändringen ska bringa mig välmående och ett lugn. När mådde jag som bäst sist tänker jag och svaret är enkelt: När jag åt LCHF. Av någon anledning är den kosten som gjord för mig, när jag äter färre kolhydrater och mindre socker sover jag bättre, jag är lugnare och framförallt så minskar jag i vikt.

Jag har mål med min kostförändring och dessa är:
– sluta känna ett behov av att äta socker och bröd
– minska 20 cm runt midjan
– kunna ha mina armar längs med kroppen och inte halvt utstående
– att magen inte hänger så mycket

Visst skulle jag kunna ha ett viktmål och det har jag nog, eller en önskan i alla fall men det håller jag för mig själv. Vikten är inte det viktigaste i sammanhanget av att rädda min egen hälsa. Jag vill inte höra en massa kommentarer om att LCHF är dåligt och bla bla bla. Detta är mitt val och that is it.

starkhjärta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *