Ego,  Privat

Redan gravidvecka 24 (23+0)

Hej alla glada läsare,

idag går vi in i gravidvecka 24. det känns så otroligt overkligen trots allt. Så lång tid har gått sen vi pratade om barn att det känns overkligt att vi verkligen kommit mer än halvvägs genom denna. Att vara gravid är underbart, jobbigt, glädjande, skrämmande, mysigt och efterlängtande. Tänk den dag när vi äntligen får träffa vår lilla stjärna, våran knodd.

Min viktuppgång så här långt är 6 kg sen inskrivningen och jag hoppas att det inte sticker iväg allt för mycket mot slutet, ju mindre jag går upp ju mindre måste bort så att säga. Visst att många säger att jag inte ska bry mig om sånt eftersom jag är gravid men jag vill inte gå upp 30 kg, jag har kämpat mot att jag lätt går upp i vikt läääänge så kan jag hålla mig till max 15 kg är jag mer än nöjd.

Knodden är idag enligt gravidappar ca 30 cm men väldigt liten och väger ca 600 gr. Knodden är pytteliten men ändå stor.

Jag tänkte bjuda på dagens magbilder, dels för att jag vill men även för de släktingar och vänner som bor längre bort och inte träffar mig så ofta.

image

image

Ha en toppendag!
Kram Frida

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *