Allmänt,  Ego,  Träning

Vilken dag!

Helt otroligt, biland bara släpper det.

Det började igår när jag skulle springa på bandet hemma. Jag hade redan innan bestämt mig för att springa 2 km på hastigheten 10 km/h. När jag gjort det tänkte jag att jag skulle fortsätta tills jag inte orkar för allt över 2 km var ju en bonus. Vid 3,4 km orkade jag inte längre så jag stannade bandet för att fylla i uppgifterna i Runkeeper men ångrade mig och startade bandet igen. Vid 4,2 stannade jag igen och funderade på hur långt jag hade kommit + att jag inte hade så långt kvar till 5 km.

Nu för första gången hade jag chansen att springa mina 5 km under 30 minuter. Så jag startade bandet och ökade till nästan 11 km/h. Så strax innan 30 muinuter sprang jag in på 5 km och jag kände mig så sjukt nöjd. Att jag sen var helt slut men andningssvårigheter är en annan femma.

image

Inte nog med det, idag när jag ställde mig på vågen visade den 77,7 kg. Wihooooo nu börjar det släppa även där och helt plötsligt känns inte 70 kg så långt bort. Någon gång ska jag ta mig dit.

image

Det bästa av allt är att jag är så laddad och jag tycker det är så kul när jag ser mina framsteg. Jag är också lite stolt över mig själv eftersom jag stod still i några veckor och var nära att ge upp. Sådan tur att jag inte gav upp för nu kommer belöningen.

glad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *