Sminkbord

Sminkbord

Jag som säkert många andra tjejer vill så gärna ha ett fint sminkbord. Jag har letat och letat och så igår på FB kom det upp ett foto som Shabby Chic gruppen lagt ut. Det var det där fina speciella sminkbordet jag sökt efter. Tyvärr så är butiken i England och levererar inte till Sverige så transportkostnaderna är nog rätt dyra.

Jag tänkte hur som helst lägga ut några utav fotona från House of Fraser, vilka är de som säljer sminkbordet. Ett foto kommer även om Shabby chic på FB.

spegel bord byra

lspegel pass

Skulle jag köpa allt detta blir totalkostnaden £ 1 845 alltså samma som ca SEK 19 900. Men om jag skulle få det billigare så är ju alternativet att bara köpa självaste sminkbordsdelen och då blir kostnaden £ 797 alltså ca SEK 8 600 och då blev det ju genast ganska ok. Hur jag ska få hem det från England är däremot lite svårare. Anders bror bor ju där men han åker ju inte bil hem utan flyger ju.

komplett

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *