Besviken

Besviken

Ja tyvärr känner jag mig lite besviken på operationen. När jag äntligen fick ta bort bandaget och stygnen såg foten alldeles smal och fin ut.

image

Det gjorde den i några timmar för att sen flyta ut och bli lika bred som innan. Visserligen är den förhoppningsvis inte lika hård vid lilltån eftersom brosket är borta men ändå. Jag får hoppas att den kanske blir lite smalare när den läkt ordentligt för nu känns det inte alls kul.
image

Trots plåstret ser man att den är bredare.

Uppdatering om foten 5 år efter operationen: /2018/04/5-ar-efter-min-operation-av-skraddarknuta/

4 reaktioner till “Besviken

 1. Hej! Jag har nog en sån där operation på gång om 1-2 månader efter snart ett års problem. Tänkte höra med dig om det blivit något bättre efter din besvikelse?

  /Stefan

  1. Hej, nu har det gått 7 veckor. Foten är fortfarande svullen (bred) och jag har fått köpa nya skor eftersom de gamla är lite trånga. Det går ganska bra att promenera men inte så långt. Dock kan foten vara svullen i 6 månader efter en sådan operation. Jag hoppas på att den blir bättre. Helst så fin som när jag tog bort bandaget.

   1. Hej Frida!
    Hur blev den i slutändan? Är mycket intresserad att veta pga att jag själv ska göra en sådan operation. H-E

 2. Hej. Läste ditt inlägg då jag letade efter info om efter operation av skräddarknuta. Jag har också tagit bort min skräddarknuta och jag upplever samma sak som du beskriver. Fin och smal efter borttagandet av bandage och stygn men nu 8 veckor efter operation så känns foten lika bred om inte lite bredare än den andra som också har en skräddarknuta. Dock är det inte lika ” vasst” som när knölen var där. Nu är det ett tag sen du gjorde din, hur har resultatet blivit för dig? Är den samlar som de säger att den skall bli för jag funderar på om min ”bara” är svullen fortfarande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *