Allmänt

Alla katter bokade

Ja det känns ju lite vemodigt att alla katter blivit tingade men samtidigt mycket skönt att veta att de kommer till bra hem de små. Än så länge har vi fortfarande 5 veckor kvar innan de ska flytta. Dock har jag en känsla av att det kommer bli lite jobbigt senare.

Jag är fortfarande lite ledsen att vi inte bestämde oss för att behålla en av kissmissarna eftersom vi båda (jag och Anders) har många känslor gentemot en unge. Jag hoppas så innerligt att den kommer att trivas i sitt nya hem sen eftersom vi inte vill lämna bort den egentligen.

Självfallet hoppas vi ju att alla ungar sen ska trivas hos sina nya familjer. Det kommer att bli tomt hemma men samtidigt skönt… tror jag.

Snodd tycker ju att alla de små är söta och roliga men samtidigt är ju Sessan på som en hök så han känner sig nog lite fången ibland i sitt eget hem sötnosen.

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *