Allmänt

Facebook-vänner

Jag har kommit in i ett stadie där jag funderar på vilka man ska ha som vänner på Facebook. Ett tag hade jag nästan 400 och jag umgås ju inte med 400 personer. Visst är det kul att ha kontakt med gamla skolkamrater, kompisar och stallvänner. Men vill jag verkligen ha alla dom som mina vänner på FB.

Vissa personer jag umgåtts med kan jag möta på stan och knappt prata. Vissa säger knappt ens hej och varför ska man ha dom på fejjan? För att försöka läsa allt som händer i alla liv? Eller för att jag bara är nyfiken? Urs… det tåls att fundera på.

En vän/kollega rensade en dag bort massa utav hennes FB ”vänner” och slutade på en lista under 100 personer.

Om jag nu skulle rensa bort många så kommer ju nästa tankar. Blir dom sura?

Näe, detta tåls att tänka på. Hur funderar ni på detta?

3 kommentarer

  • Alx

    Jag tror att dom man tar bort som inte är ens kompisar märker knappt att de blivit borttagna. Jag märkte inte de förens jag sökte på en kompis kompis och på så sätt förstod att hon tagit bort mig.. Jag blev inte arg alls 🙂 Men jag blir jätteglad när mina kompisar rensar ut och jag får bli kvar!!

  • Emma

    Känner igen mig i det du säger.. Därför jag tog bort min förra fb och gjorde en ny (haha lite lat var jag nog). Sen la jag bara till vänner jag känner lite bättre. Fast tror det är dags för en liten rensning igen..

    Sen är det ju svårt att neka vissa. Det blir ju lite komplicerat det där..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *