Träning

Lite tillbehör till cykeln

Eftersom att tjejvättern närmar sig (dom inte förrän i juni) och jag inte cyklat långlopp tidigare så försöker jag leta lite efter vad som kan vara bra att investera i. Eftersom att jag inte är en van cyklist så vill jag inte investera i de dyraste prylarna utan Biltema fungerar fint för mig.

Här har jag kollat på lite väskor. En vattenväska kan ju vara bra med tanke på att det är några timmar mellan varje påfyllnadsställe. Sen vet jag inte om det är bra ändå med tanke på att man kanske dricker för mycket och måste kissa en hel del.

Denna finns att köpa på Biltema för 169 kronor.

Sen tänkte jag på att ha en väska även på styret. Det finns en kylväska för som passar in just på det. Där kan jag förvara lite nötter, någon banan eller liknande.

Även denna är Biltemas.

Jag återkommer troligen med fler eventuella tillbehör.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *