Träning

Första turen till jobbet i år

Äntligen har jag kunnat cykla till jobbet. Solen sken, det var inte för kallt, cykelvägen var sopat och det blåste inte. Jag kunde inte fått en bättre start. Jag tyckte jag cyklade långsamt men var otroligt nöjd med att cykla på drygt 30 minuter… jag förväntade mig att cykla på kanske 40 minuter så det var ett stort plus i kanten.

Ha en bra dag!

2 kommentarer

 • Vendela

  Hej hej! Vilken fin blogg du har! Jag såg att du skrivet om en kvinna som hittade gamla H&M kataloger där modellerna faktiskt såg hälsosamma ut. Skulle du snälla kunna länka mig till hennes inlägg om det?

  • Frida

   Hej kul att du tycker om min blogg :). Konstigt att du sett det för det inlägget finns i min gamla blogg som inte syns längre… men jag ska försöka hitta upp den länken åt dig när jag kommer hem.
   Mvh Frida

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *