Träning

Dag 1

Japp nu sätter det verkligen igång. 100 grymma dagar börjar idag. Jag är så otroligt peppad och vill verkligen genomföra detta. Dels för att komma i mål men också för att bli hälsosammare. Det är inte nyttigt att väga så mycket som jag göra helt enkelt.

Idag har jag planerat att fortsätta med mitt program för att lära mig springa 30 minuter/5 km. Jag började i måndags då jag ska göra 3 pass i veckan. Än så länge är det lätt som en plätt men så är det ju bara starten med.

Sen längtar jag tills jag kan börja cykla till jobbet igen. Det är både träning och transport. Från mig till min arbetsplats är det 1,2 mil så på en dag blir det 2,4 mil. Det är helt okej tycker jag men jag kommer inte cykla alla dagar för vissa dagar ska jag till stallet efter jobbet och då blir det för långt för att cykla.  Skulle jag däremot cykla till stallet har jag 1 mil dit men åt just det andra hållet. Kanske att jag någon gång framåt början av maj kommer att cykla hela vägen från mig till jobbet, till stallet och hem = 4,4 mil.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *