Mat

Ät tills du är mätt

Det är ett begrepp jag tänkte försöka mig på. Jag menar hut ofta äter man inte bara ”lite till” för att det är gott. Jag gör det rätt ofta i alla fall. Nu när jag inte går på någon diet så måste jag ju tänka lite på energiintaget. För att slippa räkna alla kalorier så tänker jag köra med att äta tills jag är mätt.

Risken att jag äter för mycket är ju inte lika hög då. Sen kommer ju troligen perioden när jag börjar med detta bli lite jobbig, dels så ska jag kasta det som är på tallriken (aka lära mig själv att ta mindre portioner) sen kanske jag blir hungrigare snabbare men snart så måste ju magsäcken börja krympa lite. Jag måste också vara uppmärksam på att inte äta för snabbt för då är ju också risken större att jag får i mig på tok för många kalorier.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *