Jag blir så trött på min kropp. Varje gång jag bestämmer mig för att “banta” eller tänka på vad jag äter blir det helt plötsligt raka motsatsen… Sen jag bestämde mig för att gå ned har jag gått upp strax över 1 kg och det är ju inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Visserligen har det varit bröllop denna helg som varit men samtidigt så tycker jag inte att jag ätit så dåligt.

Nu blir det ännu mer fokus och strikt LCHF. Jag vet att det i slutändan alltid handlar om kalorier in och ut men med LCHF äter jag inte lika stora portioner eftersom jag blir mätt rätt snabbt.

Nu jäklars ska det hända grejer.

scale_weights_and_tape_measure

One Thought on “Det går åt fel håll

  1. Josie on 2013-07-23 at 10:34 said:

    Gumman, du kommer lösa detta 😉 Sitter själv fast på 95 kg men allt annat än 100 kg är bättre nu under semestern. På måndag nästa vecka är det tillbaks till fasta rutiner vilket kommer underlätta för min del. Kämpa på gumman! du är grym 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation