Hej alla kära läsare!

Igår var som sagt min födelsedag och den var väldigt lyckad. Morgonen började med god fin frukost på sängen av min älskade man Anders.

image

image

image

Efter det bar det av till veterinären med Sessan då hon skulle kastreras för att sen jobba under några timmar.

Vid 15-tiden kom Anders och hämtade mig och vi åkte till Framnäs för att ta det återkommande första doppet just på min födelsedag och för er som inte känner till det så har det blivit lite av en tradition sen jag var liten. Jag kan inte påstå att det var särskilt varm då det både duggade och blåste på utav bara den. Men nu är det gjort i alla fall.

image

När vi kom hem öppnade jag mina paket från Anders och det var 2 jättefina solsängar i trä samt 3 nya klaffstolar stolar att ha utomhus.

Äpplarö
Bild från ikea.se

På kvällen sen åt vi våfflor och myste med lite onyttigheter framför TV:n.

Lilla Sessan mår under omständigheterna bra. Hon sover, äter, myser och går på toa.

One Thought on “Min födelsedag!

  1. Hej Frida!

    Tack så mkt för din kommentar!! Vad roligt att du följer min blogg:)

    Men åh vad roligt med renovering av en gård! Det är min stora dröm också, att få flytta ut en bit på landet och renovera en fin gammal gård och få det precis som man vill ha det. Länka gärna när du har börjat blogga om renoveringen.

    Kram Therese

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation