Tänkte visa vad våg och mått säger och eftersom jag vägde mig igår och idag så skiljde det förstås 100 gram, sen kommer det lite mått också. Man kan ju tydligt se vart jag är tjock/större på kroppen för det är där jag minskar. Alla belopp ser positiva ut men det är en minskning så det är positivt i mina ögon. Måtten är från senaste starten fredagen innan nyår tills idag, alltså 8 veckor.

vikt20130223

4 Thoughts on “Så har det gått hittills

 1. Linda on 2013-02-22 at 07:41 said:

  Hur kan det skilja så mkt från ena låret till det andra o är inte midja o bukomfång samma?

  • Frida on 2013-02-25 at 08:54 said:

   Tja, när jag opererade min fot i höstas försvann en del av omfånget på låret och de börjar nu mötas igen.
   Gällande midja och bukomfång så näe det är inte samma.
   Midja = det smalasta stället, strax ovanför naveln
   Bukomfång = 2 cm nedanför naveln (där man är som störst på magen)

 2. Josie on 2013-03-14 at 14:19 said:

  Gryyyyyyyymt bra jobbat tjejen!!!! Visst är det härligt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation