Nu har jag tagit nya tag i att försöka gå ned i vikt ordentligt eftersom att det inte gått som jag velat. I höstas gick det otroligt bra och nu ska jag försöka igen. Det är ganska gott men självklart saknar man en hel del. Jag kör inte den hårdaste varianten för jag dricker mjölk varje dag, annars kommer jag att strunta i det på en gång. Det som märks mest är att jag efter varje måltid blir grymt sugen på choklad men det är bara att härda ut för snart kommer blodsockret att stabiliseras lite till. Sen tar det ju ett tag att bli av med sockersuget också.

Frukost

 • 1,5 dl grekisk youghurt
 • 0,25 dl vispgrädde
 • 0,5 tsk vanlijpulver
 • 0,5 tsk kanel

Lunch

 • 3 dl köttfärssås
 • 1 dl blomkål
 • Någon form av grönsak

Kvällsmat/middag

 • 1 laxfilé
 • 1 portion stuvad broccoli eller blomkål
 • grönsaker

Så nu är det bara att tuta och köra.

2 Thoughts on “LCHF

 1. Bonden on 2012-05-17 at 06:48 said:

  känns ensidigt att bara äta just den där rätten dag ut och dag in.många som kör LCHF häller i sig litervis med mjölk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation