Den är ju äntligen återfunnen efter att ha varit borta i över en vecka. Det slutade med att jag hittade den i en tröja i tvättkorgen. Detta trots att jag redan kollat där 2 gånger tidigare.

Jag har en större byst och har behov av att ha en bra sport-BH med mycket stöd och det är just vad denna har. Det är av märket Shock-absorber. Här kan du även se hur det ser ut när du sportar beroende på vilken storlek på bröst du har, dock ser det ganska roligt ut.

Det var skönt att rida igår med en sport-BH och inte 2 BH-ar plus en annan sport-BH över dom. Totton gick bra igår hon hade massa energi som jag nyttjade i dressyrpasset.

One Thought on “Min fina sport-BH

  1. Sv; ja det var ett tag sen och det var mysigt att vara där 🙂

    var längesen nu..borde träffas snart.. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation